Gemology Cosmetics Mėlynojo Gintaro Kūno Pienelis – Blue Amber Body Milk 150ml

Mėlynojo gintaro kūno pienelis

Pakuočių talpos po 150ml

Tinka visiems odos tipams

Indikacijos
• Labai greitai įsigeria į odą
• Suteikia komforto, minkštumo pojūtį, oda tampa aksominė
• Stangrina, tonizuoja ir drėkina odą.

Svarbiausios sudedamosios dalys:
Glycerin – Glicerinas puikus drėkiklis. Patekęs ant odos, jis traukia vandens molekules ir odą padengia lengva švelnia plėvele. Būtent dėl šios plėvelės oda tampa švelni ir sudrėkinta bei apsaugota nuo aplinkos poveikio.

Caprylic/capric triglyceride – kaprilo/kaprio trigliceridus dar vadinami „sausu“ aliejumi, nes šis produktas yra neklampus, neriebus, lengvai susigeriantis, suteikiantis odai švelnumo pojūtį. Jis ypač tinka riebesnei, mišriai odai, paprastai nekemša porų. Sukuria barjerą ant odos ir neleidžia dehidratuotis odai.

Courbaril Sap Extract – Brazilinio kopalmedžio sulos ekstraktas puikiai drėkina odą, pasižymi antibakterinėmis savybėmis.

Hymenaea – Brazilinis Kopalmedis (lot. Hymenaea) arba Jatoba – pupinių (Fabaceae) šeimos augalų gentis, kuriai priklauso įvairių, tropikuose paplitusių medžių, rūšys. Puikiai drėkina odą, pasižymi antibakterinėmis savybėmis.

Citric Acid – alfa hridroksi (AHA) tipo rūgštis gaunama iš citrusinių vaisių sulčių. Citrinos rūgštis yra naudojama kosmetikos gaminiuose, kaip pH reguliuojanti medžiaga. Citrinos rūgštis taip pat gali būti naudojama odą eksfolijuojančiose priemonėse, nes pasižymi keratolitinėmis bei šviesinančiomis savybėmis. Citrinos rūgšties poveikis odai ir sveikatai: citrinos rūgšis yra saugi
naudojimui, bet didesnės ir pakartotinės dozės gali sukelti dirginimą, sausėjimą (ne tik odos, bet ir plaukų). Taip pat jei citrinos rūgštis naudojama kaip keratolitikas, oda gali tapti jautresnė saulės spinduliams, todėl papildomai reiktų naudoti UV apsaugą.

Naudojimas
Tepti ryte ir/ar vakare.

40.00

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Gemology Cosmetics Mėlynojo Gintaro Kūno Pienelis – Blue Amber Body Milk 150ml”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *