Oxygen Ceuticals Valomasis Serumas su Bruknuolėmis – Purifying Wintergeen Serum 80ml

Pakuočių dydžiai: 80 ml

Privalumai:  odos šviesinamasis poveikis. Veiksminga priemonė spuoguotai odai.Serumas su bruknuolėmis padeda sureguliuoti perteklinę riebalų sekreciją bei veiksmingai šalina negyvas ląsteles, kad nekiltų problemų. Salicilo rūgštis ir keratolitinės medžiagos iš bruknuolių lapų padeda pašalinti negyvas ląsteles ir išvalyti poras, todėl veikia kaip spuogų profilaktikos priemonė.

Atliktas dirginamojo poveikio odai tyrimas

 

Svarbiausios sudedamosios dalys:

  • Šliaužiančiosios bruknuolės(lot. Gaultheria procumbens) lapų ekstraktas padeda veiksmingai pašalinti negyvas odos ląsteles, saugo nuo spuogų, raminamai veikia odą.
  • Dimetilsulfonas – nuramina odą, didina kolageno ir keratino efektyvumą, suteikia odai šviesesnį atspalvį; malšina odos alergines reakcijas, nukenksmina toksines medžiagas.
  • Niacinamidas – gerina odos tonusą irstiprina apsauginį barjerą.
  • 7 žolelių ekstraktas, kurio sudėtyje varnalėšos, citrinmedžiai, apyniai, jonažolės, šalavijai, medetkos irputokliai, saugo odą ir veikia antibakteriškai, mažina odos stresą, ramina jautrią odą.

Kada / kokiai odai geriausiai tinka šis produktas?

  • Probleminė ir jautri oda

Naudojimas: užtepti reikiamą serumo kiekį ir palaukti, kol jis susigers.

Patarimas: maksimalus efektas pasiekiamas naudojant kartu su valomuoju kremu su bruknuolėmis OXYGEN CEUTICALSTM  ir valomuoju putojančiu prausikliu OXYGEN CEUTICALSTM

96.00

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Oxygen Ceuticals Valomasis Serumas su Bruknuolėmis – Purifying Wintergeen Serum 80ml”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *